Caravanstalling

Kip Caravan is ruim 80 jaar toonaangevend in Nederland als producent van luxe caravans. Bij Kip kunt u nu ook terecht voor stalling en opslag van alle merken caravans en campers.

Deze luxe stalling is geschikt voor campers, caravans, oldtimers en grote boten. Stalling vindt plaats vlakbij de fabriek in een afgesloten en overdekte bedrijfsruimte met betonnen vloeren. De stalling is beveiligd d.m.v. een beveiligingssysteem.

U kunt hier uw caravan stallen en indien gewenst laten onderhouden. Door de grote hoogte van de deuren en het pand, kunnen nagenoeg alle merken caravans en campers hier worden gestald. (maximale doorgang hoogte 4,5 meter). Uw caravan staat veilig en droog in ons pand, maar uiteraard is er ook buitenstalling mogelijk.

Heldere tarieven

Tarieven per jaar

Tarief caravans:
Lengte tot 5 meter € 225,00
Lengte 5 tot 6 meter € 265,00
Lengte 6 tot 7 meter € 305,00
Lengte 7 tot 8 meter € 345,00
Tarief lengte boven 8 meter op aanvraag.

Tarief campers:
Per strekkende meter, € 55,- per jaar. Tevens wordt € 50,00 ten behoeve van de stroomvoorziening voor druppelladers (dient men zelf in te voorzien) in rekening gebracht.

Bovengenoemde prijzen zijn incl. B.T.W.

Ophalen en brengen

Het ophalen en wegbrengen van uw caravan of camper is 3 keer per seizoen inbegrepen in het jaartarief. Bij meerdere ophaalmomenten wordt € 20,- incl. 21% BTW in rekening gebracht. U dient dit 4 dagen van te voren aan ons aan te geven.

Combineer onderhoud en stalling:

Als klant van onze stalling, bieden we u graag 15% korting op de Bovag-onderhoudsbeurt, indien wij dit onderhoud aan uw caravan tussen 1 oktober en en 28 februari mogen uitvoeren. In ons Kip Service Center zijn wij in staat om uw caravan te onderhouden, te repareren en te voorzien van accessoires. Uiteraard zijn in onze werkplaats, net als in de stalling, alle merken campers en caravans van harte welkom.

Voor de onderhoudstarieven en om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met: service@kipcaravans.nl of bel met 0528-288821.

caravanstalling in Hoogeveen