Kip Flagship Store ingang

Kip Flagship Store

De Flagship Store is een unieke locatie waar de productie en vertoning van de nieuwste Kip caravans samenkomen. Als onderdeel van het Kip hoofdkantoor en een verlengde van de daadwerkelijke fabriek rollen de modellen letterlijk zo de winkel binnen.

In de Flagship Store, de showroom van Kip Caravan, zijn alle Kip caravans die in onze fabriek worden gebouwd te bekijken, te huur en te koop. De Flagship Store bevindt zich in het verlengde van onze fabriek waar de caravans worden geproduceerd. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies over het model caravan dat het best bij u past? Ons team van adviseurs en experts staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Museum

Kip Flagship Store museum

Naast de nieuwste modellen van Kip Caravan hebben wij in onze Flagship Store een museum geopend. Hier staat een groot aantal nostalgische oldtimer modellen uit het rijke verleden van Kip. Waaronder een uniek exemplaar van de Kip ‘Kuiken’ uit 1954 en de originele caravan van Jan Kip.

Een bezoek aan de Flagship Store is zeker de moeite waard!

Alle modellen en indelingen

In de Kip Flagship Store kunt u alle modellen met de verschillende indelingen van de Kip caravans bezichtigen.

Hierdoor kunt u in alle rust plaatsnemen om aan te voelen of de caravan bij u past.

Alle modellen en indelingen in de Flagship Store

Kijkje in de fabriek

Kijkje in de Kip Caravan fabriek

Sinds 1961 worden de Kip caravans al gebouwd in de fabriek te Hoogeveen. Hier wordt met de grootste zorg vele onderdelen geassembleerd, zodat uw caravan jaren plezier oplevert.

Hoe het bouwen van een caravan in zijn werk gaat is uiterst interessant. Daarom maken wij het mogelijk om daar een glimp van op te vangen door een kijkje te nemen naar de fabriek. wellicht een uitgelezen kans om te zien hoe uw toekomstige caravan is gebouwd.

Openingstijden

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00
Za: 09:00 – 17:00

Aangepaste openingstijden

Routebeschrijving

Kip Caravan B.V.
A.G. Bellstraat 4
7903 AD Hoogeveen

Afspraak maken

Bent u van plan om langs te komen in de Flagship Store? In het hoogseizoen kan het zijn dat het wat drukker is dan normaal, komt u van ver of bent u van plan om langs te komen? Laat het ons weten! Zo kunnen wij er voor zorgen dat een Kip adviseur u geruime tijd te woord kan staan.