Shelter

shelter_designMet de Kip Shelter wordt kamperen een avontuur. Dit compacte en functionele model brengt u met gemak naar uw favoriete vakantieplek. Neem uw fiets, motor of surfboard mee en maak van de Shelter de ideale uitvalsbasis. Deze sportpakketten zijn speciaal voor u op maat samengesteld, uiteraard kunt u ook een Shelter afnemen zonder dit pakket.

Design uw eigen Shelter

Pas de Shelter aan uw specifieke wensen aan en kies het uitrustingsniveau dat het beste bij uw manier van kamperen past. Wellicht de bedrijfskleuren of het logo van uw favoriete sportclub? Of gewoon een eigen ontwerp; u kunt uw kleine caravan uniek en exclusief maken; geef de Shelter een persoonlijke twist.

>Klik hier en design uw eigen Shelter

Huur deze kleine caravan

Wist u dat dit model ook beschikbaar is voor verhuur? Wilt u de Shelter een tijd uitproberen voordat u deze aankoopt of huren voor een bepaalde tijd om op vakantie te gaan? Bij Kip Caravan kan dit allemaal. De caravan wordt voor verhuur volledig uitgerust waardoor u zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Untitled-4

Bezoek de website van Kip Shelter

Wil je meer weten over deze avontuurlijke caravan? Ga dan naar de website van Kip Shelter bekijk alle specificaties, design je eigen Shelter en ontdek nog veel meer! Bij Kip Caravan bent u ook aan het juiste adres voor onderhoud, service en stalling.
Ga naar de website van Kip Shelter