Beoordeling: Kip Shelter Plus – J Swinnen – “Kip Shelter als een serieuze upgrade in comfort”

Geplaatst op

Kip-Shelter-caravan-ervaringen-jswinnen

Beoordeling van de Kip:
• Shelter Plus

Hoe verbleef u voorheen tijdens uw vakantie?
• Tent

Met hoeveel sterren waardeert u uw Kip?
• 3 sterren

Kunt u kort uw eerste ervaringen met de Kip omschrijven?
• Komende van kamperen met een tipi en reizen met de motor beschouwen wij de Kip Shelter als een serieuze upgrade in comfort.
Aangezien wij voornamelijk rondtrekken en zelden langer dan 1 dag op dezelfde plaats blijven bevalt het hele concept van de Kip Shelter ons uitstekend.
We hebben het afgelopen jaar een 5-tal weekends ergens op campings in de Benelux gestaan alsook 2 keer een midweek in de Eifel in Duitsland (in dit geval gebruiken we geen luifel maar een kleine voortent). Verder zijn we ook een maand door Denemarken, Zweden en Finland (voornamelijk door Lapland) getrokken. Ook dat is ons prima bevallen.
Door de compacte samenstelling is het erg makkelijk om op moeilijk bereikbare stukken alsnog de Shelter kwijt te geraken en ergens “wild” te kamperen.
Kortom: wij zijn fan!!
Momenteel in afwachting van een eerste onderhoud waarbij ik wel wil vermelden dat de deur dient te worden nagekeken wegens niet “compleet winddicht” alsook de voorruit waar er tussen beide zijden blijkbaar een “vlek” zit. Wordt dus vervolgd.
Wat uw vraag over het al dan niet aanbevelen aan vrienden betreft ga ik er gemakshalve van uit dat ook die vrienden kiezen voor hetzelfde reisprincipe (rondtrekken) en niet om voor langere periodes op 1 plaats te verblijven.

Hoe waarschijnlijk is het dat u Kip zou aanbevelen aan een vriend of collega?
• 4 (Schaal 1 tot 5)

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op Facebook.

Laat een reactie achter