Bij Kip Service in Hoogeveen kunt u terecht voor BOVAG onderhoud aan uw caravan, kampeerauto of vouwwagen. BOVAG onderhoud staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. De BOVAG onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt de conditie van uw caravan weergegeven in een overzichtelijk en duidelijk keuringsrapport. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG keuringssticker.

Als BOVAG caravanbedrijf geven wij vanzelfsprekend garantie op de verrichte werkzaamheden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming.

Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt en verzeker uzelf van de beste voorbereiding op uw vakantie