lichtgewicht Kip Caravan kopen met hefdak

Een caravan kopen bij Kip Caravan Hoogeveen


Een nieuwe caravan kopen? Al tientallen jaren worden er in onze fabriek aan de A.G. Bellstraat caravans ontwikkeld en geproduceerd. Het feit dat Kip Caravan de enige Nederlandse caravan fabrikant is maakt een Kip caravan uniek.

Bij Kip Caravan willen u op een andere manier kennis laten maken met een nieuwe caravan. Wij willen u niet alleen meer te laten zien van onze caravans, maar u ook graag laten voelen en beleven waar Kip vandaan komt en waar Kip voor staat.  Een Kip caravan kopen is enkel mogelijk in de Flagship Store in Hoogeveen en wij leggen u graag uit waarom hiervoor is gekozen.

 

highlight-vision

Rijeigenschappen

Met de Vision begint het genieten niet pas bij aankomst op de bestemming, maar op het moment dat u van huis wegrijdt. Het vertrouwde gevoel van de uitstekende wegligging waar Kip om bekend staat is bij de Vision volop aanwezig. De geringe buitenafmetingen creëren daarnaast een veilig overzicht van uw caravan en het verkeer om u heen. Deze gecombineerde aspecten dragen bij aan een bijzonder gevoel van controle en rust, waardoor de reis minstens net zo prettig wordt ervaren als de bestemming zelf.

Auto’s worden naarmate de tijd vordert steeds lichter van gewicht en zuiniger in hun verbruik. De Vision complementeert deze positieve eigenschappen door hier vanaf het begin bij het ontwerp rekening mee te houden. Door zijn schuine voorkant en ingeklapte hefdak wordt niet alleen de aerodynamica vergroot, maar ligt het ledig gewicht ook aanzienlijk lager. Hierdoor is rijden met de Vision niet alleen prettiger maar bespaart u ook brandstof.

Vision Aerodynamica

Als volwaardige caravan van ingetogen formaat is de Vision bijzonder wendbaar. Daar waar grotere caravans bij sterk zigzaggende wegen moeten omdraaien rijdt u hier met de Vision gemakkelijk langs. Door zijn kleine draaicirkel zijn er bijna geen bochten te krap of routes te gedurfd. Zonder zorgen uw ideale route uitstippelen of spontaan hier vanaf wijken, de Vision volgt u hierbij moeiteloos.

De Vision is vanaf het begin ontworpen met gemiddeld formaat trekauto’s in gedachten. Door zijn relatief lichte gewicht voelt hij zeer comfortabel aan achter uw auto, iets wat u ten tijde haast zou doen vergeten dat hij er nog is. Of u nou over de rustieke landweggetjes van Italië rijdt of de Noorse fjorden verkent, met de Vision kan het allemaal.

Exterieur

In het exterieur van de Vision springen het kenmerkende ontwerp en de vertrouwde degelijkheid van Kip direct in het oog. Details zoals de in de wanden verzonken ramen en de stijlvol geïntegreerde rangeergrepen dragen hier subtiel aan bij. De Vision is standaard voorzien van witte beplating, echter vinden we bij Kip dat er soms van de status quo moet worden afgeweken om verder te kunnen denken. Naast de introductie van twee smaakvolle kleuren; Safari Kaki en Polar Blue, leveren we de Vision dan ook in een volledig unieke kleur die perfect bij u aansluit.

Vision Caravan met Hefdak Exterieurmogelijkheden

Vision Weersbestendige Caravan met Hefdak

De voor- en achterwand zijn van aluminium en het hefdak is geconstrueerd uit polyester; oersterk en hagelbestendig. Het hefdaktentdoek is gemaakt door De Waard, een naam die binnen de kampeerwereld bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Ter isolatie zijn de wanden van de Vision voorzien van 23 millimeter styrofoom wat bijdraagt aan een hoge isolatie en stevigheid. Al deze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om hun resistentie en duurzaamheid en maken de Vision bestendig tegen de zwaarste weersomstandigheden.

vision-met-natuur-achtergrond

Interieur

Bij het interieur van de Vision komt het echte gevoel van kamperen volledig tot zijn recht. Ruimte en comfort zijn twee begrippen die direct helder worden wanneer u naar binnen stapt. Met de keuze uit twee verschillende soorten indelingen hoeft u alleen nog maar uw voorkeur uit te spreken.

Vision Adventure

Vision Adventure Dagopstelling
Vision Adventure Nachtopstelling

De Vision Adventure heeft een indeling waarbij de keuken bij binnenkomst links is gepositioneerd en het zit- en slaapgedeelte respectievelijk aan de voor- en rechterzijde. De sanitaire ruimte bevindt zich naast de keuken. Het keukenblad is bij de Adventure het grootst en van het zitgedeelte kan een kleine derde slaapplaats gecreëerd worden.

Vision Travel

Vision Travel Dagopstelling
Vision Travel Nachtopstelling

De Vision Travel heeft een indeling waarbij het kleine zitgedeelte bij binnenkomst links is gepositioneerd en het grote zitgedeelte aan de rechterzijde. De keuken en sanitaire ruimte bevinden zich tegenover elkaar aan weerszijden van de caravan. Beide zitplekken zijn om te vormen tot in totaal 3 volledige slaapplaatsen.

Zowel de Adventure als de Travel zijn uitgerust met een hoge kwaliteit-acculader van Victron Energy. De omvormer in de Blue Power IP22 acculader heeft een hoge efficiëntie tot 94 procent waarbij er tot 4 keer minder hitte wordt geproduceerd ten opzichte van de industrienorm. De Blue Power IP22 bevat een adaptief laad-algoritme wat het laadproces optimaliseert afhankelijk van hoe u de accu gebruikt. Dit alles betekent geruisloos kunnen laden met de geruststelling dat dit zo intelligent mogelijk gebeurt.

interieur-Kip-Vision

Efficiënt gebruik maken van de ruimte

Met het hefdak geopend ontvouwt zich een stahoogte van 203 centimeter en daarmee een ruimtelijk verblijf. De Vision is uitgerust met een een groot assortiment aan ruimte in de vorm van kastjes, laden en legplanken zodat al uw spullen geordend een plekje vinden. Handig geplaatste stopcontacten zorgen er voor dat u overal binnen handbereik elektrische apparaten kunt aansluiten. Daarnaast vormt de praktische keuken met 3-pits gastoestel en 70-liter Dometic koelkast de ideale ruimte waarin u zich culinair kunt uitleven. Met het comfortabele sanitair, de hoge hangkast en het luxueuze bed zorgt de Vision werkelijk waar voor een ongekend kampeergevoel.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de Vision volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren? Stel hem zelf samen in de configurator!

Technische specificaties

vision tech specs boven

Chassis

Chassis + as geheel vuurverzinkt
AL-KO Euro as
Schokbrekers
A-merk banden
Oplooprem met terugrij-automaat
Stabielsteunen
Geïsoleerde wielkast
Neuswiel extra breed

Exterieur

Hagelbestendig polyester hefdak
Gladde aluminium beplating wit
13-polige Jaeger aansluiting / 12V
Geïntegreerde achteruitrijlamp, mistlicht en 3e remlicht
Zijmarkering-lichten / LED-uitvoering
Toegankelijke disselbak met 1 klep en gasveer
Disselafdekking incl. frontspoiler
Bagageluik 75 x 30 cm
Openslaande vlakke ramen met ventilatiestand

Meubilair

Ventilatiepanelen in zitbank
Kledingkast
TV-meubel (Vision Adventure)
Tafel(s) met wandbevestiging

Keukenuitrusting

3-pits RVS branderstel met glazen afdekplaat
RVS spoelbak met glazen afdekplaat
Besteklade op rolgeleiders softclose
Koelkast Dometic 70 ltr. Piëzo (RM5330)
Uitneembare koelkast ventilatieroosters (in buitenwand) incl. winterafdekking

Elektriciteit

Omvormer 20A / 230V
Aardlekautomaat 30mA / zekering 10 A / 230V
Inbouw spots LED
Staaflamp LED 35 cm keuken
Indirecte LED verlichting (boven wandkasten)
Staaflamp LED 35 cm toilet
Instapverlichting 12V 5W
Verlichting tentlamp 1x 10W / 12V
Stopcontacten 230V (met kinderbeveiliging)
TV-aansluiting 12V (binnen/buiten)

Klimaatbeheersing

Gasflesbeugels met snelspanners

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de Vision volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren? Stel hem zelf samen in de configurator!