Caravan kopen? Caravan verkoop rechtstreeks bij de Kip Caravan fabriek

Een nieuwe caravan kopen? Hiervoor kunt u rechtstreeks terecht bij Kip Caravans

Al tientallen jaren produceren wij in onze Kip fabriek caravans voor u als kampeerliefhebber met oog voor kwaliteit en design. Een caravan kopen kunt u nu rechtstreeks doen in onze Kip Flagship Store gelegen aan de fabriek.

Stel hier uw eigen caravan samen.

Nederlands vakmanschap

Het feit dat Kip de enige Nederlandse caravan fabrikant is maakt een Kip uniek. Alle Kip collega’s zijn erg gepassioneerd over de caravans, het bedrijf, het merk en de historie van Kip. Deze passie delen wij graag met u.

U bent van harte welkom in de Flagship Store gelegen in het verlengde van de fabriek waar alle Kip caravans tot op heden nog steeds worden geproduceerd. Onze locatie biedt u een unieke kijk op het merk Kip.

Bekijk hieronder hoe de Kip caravans gebouwd worden:

Bekijk uw favoriete Kip caravan van begin tot eind

U vindt in de Flagship Store alle nieuwste modellen, uitvoeringen en indelingen van Kip. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in ons historisch Kip museum waar een groot aantal nostalgische Kip modellen uitgestald staan. Wilt u weten hoe uw caravan wordt gemaakt? Vanuit de Flagship store kijkt u rechtstreeks de werkende Kip fabriek in!

Voor dat u een caravan gaat kopen eerst even uitproberen?

Een caravan kopen is een belangrijke beslissing dat moet zorgen voor velen jaren kampeerplezier met onvergetelijke herinneringen. Vanzelfsprekend wilt u graag eerst zelf ervaren hoe het voelt om te rijden of te kamperen met uw favoriete Kip caravan.

U kunt bij ons altijd een testrit maken! Wilt u liever enkele dagen weg met de caravan die u het meest aanspreekt? Bij Kip heeft u de mogelijkheid om de caravan kunt huren.

Caravan kopen? Maak er een dagje uit van

Een bezoek aan Kip is voor iedere kampeerliefhebber de moeite waard. Nadat u zich in gedachte heeft gewaand in uw volgende kampeer vakantie kunt u uw gedachten laten bezinken. U kunt gebruik maken van twee fietsen om eens van Hoogeveen en de omgeving te genieten. Maak er vooral een leuke dag van!

Bezoek onze Kip Caravan Flagship store (A.G.Bellstraat 4, 7903 AD, Hoogeveen).

Tot straks in Hoogeveen!

Team Kip Caravan

Caravan kopen rechtstreeks af fabriek in de Kip Flagship Store elke maandag tot en met vrijdag van 8:00 – 18:00 en zaterdag van 09:00 – 17:00 uur.

Caravan kopen Kip kompak polar blue