Kip caravan verkoop evenement

Deze zomer nog op vakantie met een nieuwe Kip caravan? Het kan echt!

De zomer is officieel begonnen en daarmee voor veel mensen ook het nieuwe vakantieseizoen. Uiteraard is het met een goede caravan tot ver in het najaar heerlijk genieten op de camping. Wellicht maakt u zelfs een trip naar het zuiden deze winter!

De kampeervakanties en er op uit zijn met de caravan is geweldig genieten. Maar hoe tevreden bent u nog over uw huidige caravan? Is het allemaal echt naar uw zin of heeft u het idee dat u eigenlijk wel toe bent aan vernieuwing? Zullen de reizen en de vakanties de komende jaren niet nog prettiger zijn in een nieuwe Kip caravan?


EEN NIEUWE KIP CARAVAN KOPEN?
VOORDEEL TOT WEL € 3000,-

 

Verkoop evenement | Zaterdag 9 juli 2016

Dit is uw kans! Kip caravans houdt op zaterdag 9 juli a.s. een speciale zomer verkoop met ongelooflijk veel voordeel op onze huidige voorraad, onze voormalige demonstratie caravans en occasions.

>Bekijk hier een overzicht van de huidige actiemodellen.

 

|| SPECIALE AANBIEDING ||

Om deze dag nog bijzonderder te maken ontvangt u GRATIS een cheque t.w.v. € 750,- welke u mag besteden bij de aanschaf van een van onze actiemodellen.

Meldt u zich hiervoor aan via onderstaand aanmeldingsformulier. U ontvangt uw persoonlijke waardecheque spoedig per e-mail.

>Let op deze waardecheque is enkel geldig op zaterdag 9 juli a.s.
>Daarbij is de voorraad actiemodellen beperkt: Op=Op.

Wij kijken uit naar uw komst.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.