caravans en kamperen, caravans, caravan kamperen, kamperen

Caravans en kamperen, bij Kip Caravan in Hoogeveen

Bij Kip Caravan wordt kamperen echt een avontuur. Caravans en kamperen, dat is waar Kip Caravan zich dagelijks mee bezig houdt. In Hoogeveen staat de enige caravan fabriek van Nederland waar, sinds 1961, met veel zorg caravans worden ontworpen en geassembleerd.

in het verlengde van de fabriek bevindt zich de Flag Store, een showroom waar alles draait om caravans en kamperen. In deze showroom zijn zowel al onze nieuwe als een zeer groot aantal oude modellen caravans te bekijken.  In deze showroom staat zelfs een caravan uit 1954. Dit is het eerste model van Kip Caravan, de Kip ‘Kuiken’. Onze adviseurs en experts helpen u graag in de Flag Store met al uw vragen en tevens staat de koffie klaar voor u.

De beste combinatie tussen caravans en kamperen is te vinden in het model de Kip Shelter. De Shelter is een kleine caravan die plaats biedt aan één tot twee personen. Waarom is de Shelter de perfecte combinatie tussen caravans en kamperen? De Shelter biedt de kampeerbeleving van een tent in combinatie met het comfort van een kleine caravan. De Shelter is zowel geschikt voor korte uitstapjes als voor verre lange reizen. De keuken van de caravan kan zowel buiten als binnen worden gebruikt en de caravan is beschikbaar met unieke sportpakketten. U kunt bijvoorbeeld uw motor, fiets of surfplanken makkelijk vervoeren in de Shelter.

Caravans en kamperen, dat is waar het om draait bij Kip Caravan. Kampeert u graag maar heeft u liever wat meer luxe? Wat dacht u van de Kip Isa White, een complete en innovatieve caravan. Met de Kip Isa White hebben onze vormgevers en constructeurs een nieuwe maatstaf neergezet.
Deze caravan blinkt uit door een secure afwerking en materiaalgebruik. Caravans en kamperen in luxe met de nieuwste modellen van Kip Caravan! Al onze modellen zijn tevens beschikbaar voor verhuur! Lees hier meer over het huren bij Kip Caravan.