Caravanstalling

Kip Caravan is ruim 85 jaar toonaangevend in Nederland als producent van luxe caravans. Bij Kip kunt u nu ook terecht voor caravanstalling en opslag van alle merken caravans.

Deze luxe stalling is gelegen vlakbij de fabriek in een afgesloten en overdekte bedrijfsruimte. De stalling is beveiligd d.m.v. een beveiligingssysteem.

U kunt hier uw caravan stallen en ook indien gewenst laten onderhouden bij het Kip Service Center. Door de grote hoogte van de deuren en het pand, kunnen nagenoeg alle caravans hier worden gestald (maximale doorgang hoogte 4,5 meter). Uw caravan staat veilig en droog in ons pand, maar uiteraard is er ook buitenstalling mogelijk.

Tarief caravanstalling

Lengte tot 6 meter € 350,00
Lengte 6 tot maximaal 7 meter € 425,00

Lengte boven 7 meter is helaas niet mogelijk.


Bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.

Ophalen en brengen

Het ophalen en wegbrengen van uw caravan is 3 keer per seizoen inbegrepen in het jaartarief. Bij meerdere ophaalmomenten wordt € 20,- in rekening gebracht. U dient dit 4 dagen van te voren bij ons aan te geven.

Combineer onderhoud en stalling:

Als klant van onze stalling, ontvangt u 15% korting op de Bovag-onderhoudsbeurt, indien wij dit onderhoud aan uw caravan tussen 1 oktober en en 28 februari mogen uitvoeren. In ons Kip Service Center zijn wij in staat om uw caravan te onderhouden, te repareren en te voorzien van accessoires.

Voor de onderhoudstarieven en om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met: service@kipcaravans.nl of bel met 0528-288 888.

caravanstalling in Hoogeveen