Kip Flagship Store ingang

Kip locaties

Wil je de verschillende modellen en uitvoeringen in het echt vergelijken? Of ben je al overtuigd en wil je een caravan kopen van Kip? Onze modellen zijn op dit moment op twee locaties in Nederland te bezichtigen en te kopen: bij de Kip Flagship Store in Hoogeveen en bij de Vouwwagenspecialist in Boxtel (enkel onze Shelter modellen)

Update: Heb je geen klachten? Dan ben je van harte welkom en zullen we je met een grote glimlach en verse cappuccino ontvangen, uiteraard met de gepaste 1,5 meter afstand. Tot straks!

Kip Store

Alle Kip modellen en uitvoeringen
Adres:

(Kip Store, fabriek en service center)
A.G. Bellstraat 4
7903 AD Hoogeveen.
Niederlande

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 en zaterdag: 09:00 – 17:00
* op maandagen alleen op afspraak

Vouwwagenspecialist

Alleen Kip Shelter modellen
Adres:
Mijlstraat 24-25
5281 LL Boxtel (Brabant)
Niederlande
Meer informate: vouwwagenspecialist.nl

 

Kip Caravan dealers:

Bezoek ons

Kip Flagship Store

De Kip Flagship Store is een unieke locatie waar de productie en vertoning van de nieuwste Kip caravans samenkomen. In de Kip Store zijn alle Kip caravans die in onze fabriek worden gebouwd te bekijken en te betreden, te huur en te koop. Naast de Kip Store met zicht op de Kip caravan fabriek kan je een kijken nemen in ons Kip Museum.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies over het Kip caravan model dat het best bij je past? Ons team van Kip adviseurs en experts staat voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen.

Afspraak met adviseur

Op zaterdagen en op dagen in het hoogseizoen kan het zijn dat het wat drukker is dan normaal in de Kip Store. Kom je van ver of ben je van plan om langs te komen? Laat het ons weten! Zo kunnen wij er voor zorgen dat een Kip adviseur je geruime tijd te woord kan staan. Op maandagen is het altijd noodzakelijk om een afspraak te maken.

Meer dan alleen een showroom

Alle modellen en indelingen

In de Kip Store kan je alle modellen met de verschillende indelingen van de Kip caravans bezichtigen. Als je al overtuigd bent, kan je hier ook direct je favoriete Kip caravan kopen.
Hierdoor kan je in alle rust plaatsnemen om aan te voelen of het gewenste model bij je past.

Alle modellen en indelingen in de Flagship Store
Kijkje in de Kip Caravan fabriek

Zicht op de Kip fabriek

Sinds 1961 worden de Kip caravans al gebouwd in de fabriek te Hoogeveen. Hier wordt met de grootste zorg vele onderdelen geassembleerd, zodat uw caravan jaren plezier oplevert.

Hoe het bouwen van een caravan in zijn werk gaat is uiterst interessant. Daarom maken wij het mogelijk om daar een glimp van op te vangen door een kijkje te nemen bij de fabriek. wellicht een uitgelezen kans om te zien hoe uw toekomstige caravan is gebouwd.

Kip museum

Naast de nieuwste modellen van Kip hebben wij in onze Kip Store een museum geopend. Hier staat een groot aantal nostalgische oldtimer modellen uit het rijke verleden van Kip. Waaronder een uniek exemplaar van de Kip ‘Kuiken’ uit 1954 en de originele caravan van Jan Kip.

Kip Flagship Store museum