kip-experience-camp

UPDATE

Het is bijna zo ver! Over een week vindt het Kip Experience Camp plaats!
Gedurende beide dagen zal er van alles te doen zijn op het gebied van het andere kamperen.

Openingstijden

Het Kip Experience Camp is op beide dagen (zaterdag 16 en zondag 17 april) geopend van:

10.00 uur tot 17.00 uur

Het evenement vindt plaats op ons eigen terrein aan de A.G. Bellstraat 4 in Hoogeveen.

Parkeren

Bij aankomst wordt u door één van onze medewerkers begeleidt naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Belangrijk: Het Kip Experience Camp is een bezoekersevenement, wij verzoeken u daarom NIET uw caravan mee te nemen! Kamperen op ons terrein is NIET mogelijk, tevens is het NIET mogelijk om uw caravan op één van deze dagen te brengen naar ons service center.

Deelnemers en activiteiten

Bekijk hier de lijst voor de deelnemers en activiteiten tijdens het Kip Experience Camp.
Wij hebben leuke aanbiedingen tijdens het Kip Experience Camp bij het aanschaffen van een Shelter.

Entree is gratis! Kom gezellig langs!

 

 

Kip Experience Camp 2016

Na het grote succes van het voorgaande Kip Experience Camp organiseren wij dit jaar weer het gratis kampeer evenement voor de echte kampeer liefhebber! Op het eigen terrein van Kip Caravan in Hoogeveen vindt op zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 het Kip Experience Camp plaats. In en rondom de fabriek van Kip Caravan worden in samenwerking met verschillende partners uit de kampeerbranche activiteiten, workshops en demonstraties georganiseerd. U bent van harte welkom!

Altijd al eens willen weten hoe een caravan wordt gebouwd? Tijdens het Kip Experience Camp worden rondleidingen gegeven in de fabriek van Kip Caravan. Van het begin tot het eind nemen wij u mee in het productieproces.

Nieuws en updates

Komende weken houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het Kip Experience Camp. De deelnemers, activiteiten, demonstraties en workshop worden bekend gemaakt! Wilt u niks missen? Like onze Facebookpagina of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Overnachten tijdens het Kip Experience Camp

Combineer uw bezoek aan het Kip Experience Camp met een weekendje Drenthe! Even weg van uw dagelijkse bezigheden, in het Drentse landschap komt u helemaal tot rust.
Het Experience Camp wordt georganiseerd rondom de fabriek in Hoogeveen. Het is niet mogelijk om op het terrein te kamperen. Gelukkig zijn er in de buurt genoeg leuke campings! In Ruinen, op enkele kilometers afstand van het terrein, vindt u camping De Wiltzangh.

Gratis toegang

Wij organiseren het Kip Experience Camp voor de echte kampeerliefhebber, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Komt u ook?

Laat het ons weten, wij kijken uit naar uw komst!