Veelgestelde vragen

De vragen die veel aan ons gesteld worden, hebben wij hieronder verzameld. Klik op de vraag voor het antwoord. Staat u vraag er niet bij? U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Waar kan ik een Kip Caravan bekijken en kopen?

Bestel rechtstreeks bij de fabriek. Het is mogelijk om direct alle modellen te bekijken en uw gewenste model rechtstreeks bij de Kip fabriek in Hoogeveen te bestellen. Daarbij is de Kip Shelter ook in Boxtel te bekijken. Voor de andere locaties kijken bij de huidige locaties.

Waar kan ik onderdelen bestellen?

Onderdelen voor uw Kip Caravan kunt u bestellen bij de officiële Kip service partners. Ook zijn veel onderdelen te bestellen via onze webshop KampeerParts.nl.

 

Verzorgt de fabriek ook onderhoud, restauratie en schade herstel?

Kip Service is gesitueerd in de fabriek van Kip Caravan. Hier kunt u ook terecht voor alle onderhoud, reparatie, garantie en herstelwerkzaamheden.

Waar kan ik afmetingen (zoals bijvoorbeeld omloopmaten) vinden?

Bekijk hier de omloopmaten van de verschillende Kip modellen.

Waar kan ik terecht met mijn technische vraag?

U kunt deze het beste stellen bij uw eigen service partner of via 0528-288888

Waar kan ik terecht met een aanbeveling, compliment of klacht?

Aanbevelingen, complimenten, klachten en suggesties zijn altijd welkom. Stuurt u deze naar onze afdeling sales support. We zullen op een professionele manier met uw suggestie of klacht omgaan en wij streven ernaar u snel te beantwoorden. Stuurt u uw mail naar info@kipcaravans.nl.

 

Waar kan ik terecht voor garantie?

Voor garantie aangelegenheden kunt u altijd terecht bij een van onze servicepartners of bij Kip Caravan zelf.

Ik wil graag een handleiding van een oudere caravan, zijn die beschikbaar?

De meest recente handleidingen kunt u vinden op onze pagina ‘handleidingen’. Bent u op zoek naar een andere handleiding die (nog) niet gedigitaliseerd is? Stuur dan een mailtje naar info@kipcaravans.nl

Ik ben op zoek naar een gelijkvormigheidsattest voor mijn caravan, waar vraag ik die aan?

Een gelijkvormigheidsattest heeft u nodig voor het invoeren van uw caravan in België. Voor de aanvraag hebben wij een kopie nodig van uw kentekenbewijs en een foto van het typeplaatje. U kunt het gelijkvormigheidsattest aanvragen via info@kipcaravans.nl Na ontvangst van betaling zullen wij binnen 14 werkdagen de documenten naar u toe sturen. Van caravans geproduceerd voor 2009, is het niet altijd mogelijk om het gelijkvormigheidsattest af te geven. Informeer in dat geval bij ons naar de mogelijkheden om uw caravan te exporteren.

U kunt de gelijkvormigheidsattest ook direct digitaal aanvragen via ons speciale aanvraagformulier.