Veelgestelde vragen

De vragen die veel aan ons gesteld worden, hebben wij hieronder verzameld. Klik op de vraag voor het antwoord. Staat u vraag er niet bij? U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Waar kan ik een Kip Caravan bekijken en kopen?

Kip Caravan heeft zowel service partners als verkooppunten in meerdere landen waar u terecht kunt voor service en advies. Op verschillende plekken in Nederland is de Shelter te bekijken, op onze pagina met huidige locaties vindt u alle gegevens. U kunt natuurlijk ook terecht bij onze Flagship Store, gelegen bij de fabriek, waar alle modellen worden getoond.

Waar kan ik onderdelen bestellen?

Onderdelen voor uw Kip Caravan kunt u bestellen bij de officiële Kip service partners. Ook zijn veel onderdelen te bestellen via onze webshop KampeerParts.nl.

 

Verzorgt de fabriek ook onderhoud, restauratie en schade herstel?

Kip Service is een zelfstandige onderneming gesitueerd in de fabriek van Kip Caravan. Hier kunt u ook terecht voor alle onderhoud, reparatie, garantie en herstelwerkzaamheden.

Waar kan ik afmetingen (zoals bijvoorbeeld omloopmaten) vinden?

Bij alle modellen vindt u een kopje ‘technische informatie’, hier vindt u alle informatie over het aangeklikte model.

Waar kan ik terecht met mijn technische vraag?

U kunt deze het beste stellen bij uw eigen service partner of via 0528-288888

Waar kan ik terecht met een aanbeveling, klacht?

Aanbevelingen, klachten en suggesties zijn altijd welkom. Stuurt u deze naar onze afdeling sales support. We zullen op een professionele manier met uw suggestie of klacht omgaan en wij streven ernaar u snel te beantwoorden. Stuurt u uw mail naar info@kipcaravans.nl.

 

Waar kan ik terecht voor garantie?

Voor garantie aangelegenheden kunt u altijd terecht bij een van onze servicepartners of bij Kip Caravan zelf.

Ik wil graag een handleiding van een oudere caravan, zijn die beschikbaar?

De meest recente handleidingen kunt u vinden op onze pagina ‘handleidingen’. Bent u op zoek naar een andere handleiding die (nog) niet gedigitaliseerd is? Stuur dan een mailtje naar info@kipcaravans.nl

Ik ben op zoek naar een gelijkvormigheidsattest voor mijn caravan, waar vraag ik die aan?

Een gelijkvormigheidsattest heeft u nodig voor het invoeren van uw caravan in België. Voor de aanvraag hebben wij een kopie nodig van uw kentekenbewijs en een foto van het typeplaatje. U kunt het gelijkvormigheidsattest aanvragen via info@kipcaravans.nl Na ontvangst van betaling zullen wij binnen 14 werkdagen de documenten naar u toe sturen. Van caravans geproduceerd voor 2009, is het niet altijd mogelijk om het gelijkvormigheidsattest af te geven. Informeer in dat geval bij ons naar de mogelijkheden om uw caravan te exporteren.

U kunt de gelijkvormigheidsattest ook direct digitaal aanvragen via ons speciale aanvraagformulier.