Kip Flagship Store ingang

Bezoek de Kip Store

De Kip Store is een unieke locatie waar de productie en vertoning van de nieuwste Kip kampeerwagens samenkomen. Als onderdeel van het Kip hoofdkantoor en een verlengde van de daadwerkelijke Kip fabriek rollen de modellen letterlijk zo de winkel binnen. In de Kip Store zijn alle Kip caravans die in onze fabriek worden gebouwd te bekijken en te betreden, te huur en te koop. Naast de Kip Store kunt u hier ook het Kip Museum bezoeken en een kijkje nemen bij de Kip kampeerwagen fabriek.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies over het Kip kampeerwagen model dat het best bij u past? Ons team van Kip adviseurs en experts staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

 

Persoonlijk advies? Maak een vrijblijvende afspraak:

Op zaterdagen en op dagen in het hoogseizoen kan het zijn dat het wat drukker is dan normaal in de Kip Store. Komt u van ver of bent u van plan om langs te komen? Laat het ons weten! Zo kunnen wij er voor zorgen dat een Kip adviseur u geruime tijd te woord kan staan.

 

Alle modellen en indelingen

In de Kip Store kunt u alle modellen met de verschillende indelingen van de Kip kampeerwagens bezichtigen.
Hierdoor kunt u in alle rust plaatsnemen om aan te voelen of het gewenste model bij u past.

Alle modellen en indelingen in de Flagship Store

Zicht op de Kip fabriek

Kijkje in de Kip Caravan fabriek

Sinds 1961 worden de Kip kampeerwagens al gebouwd in de fabriek te Hoogeveen. Hier wordt met de grootste zorg vele onderdelen geassembleerd, zodat uw kampeerwagen jaren plezier oplevert.

Hoe het bouwen van een kampeerwagen in zijn werk gaat is uiterst interessant. Daarom maken wij het mogelijk om daar een glimp van op te vangen door een kijkje te nemen bij de fabriek. wellicht een uitgelezen kans om te zien hoe uw toekomstige caravan is gebouwd.

Kip museum

Kip Flagship Store museum

Naast de nieuwste modellen van Kip hebben wij in onze Kip Store een museum geopend. Hier staat een groot aantal nostalgische oldtimer modellen uit het rijke verleden van Kip. Waaronder een uniek exemplaar van de Kip ‘Kuiken’ uit 1954 en de originele caravan van Jan Kip.

Bezoek de Kip Store!

Openingstijden

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00
Za: 09:00 – 17:00

Routebeschrijving

Kip Store
A.G. Bellstraat 4
7903 AD Hoogeveen