Kip Caravans op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht

Geplaatst op

Afgelopen week stond Kip caravans op de Kampeer & Caravan jaarbeurs in Utrecht. Vorig jaar won Kip de prijs voor mooiste stand op de beurs. De verwachtingen voor dit jaar waren dus hooggespannen.

De vele bezoekers reageerden enthousiast op de aanwezige Kip caravan modellen. De nieuwe limited edition van de unieke Kip Shelter met Goud-Brons beplating trok veel aandacht. De vernieuwde Kip Vision had na de vermelding in de KCK veel bekijks van de echte hefdak caravan liefhebbers.

Voor de Kip Kompakt werd voor het eerst aan het publiek een concept voortent gepresenteerd. Deze voortent voor de populaire Kip caravan is nog in ontwikkeling en zal in het voorjaar van 2017 beschikbaar zijn. De voortent wordt in samenwerking met De Waard exclusief voor de Kip Kompakt gemaakt. Binnen enkele minuten zet u deze voortent zonder moeite op. Geen tentstokken meer maar doormiddel van hogedruk luchtbuizen staat deze voortent als een huis. Houd voor meer nieuws over deze unieke voortent voor de Kip Kompakt onze website in de gaten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

De vraag naar de nieuwe Kip Greyline galmde door de beursstand. Vol verwachting wordt er naar de introductie van de nieuwe Kip Greyline uitgekeken. Ook hier hebben vele mensen zich inschreven voor een van de speciale Greyline Introductie dagen. Door de grote belangstelling zijn de Greyline Introductie dagen met een week verlengd. Van 29 oktober tot en met 19 november worden er speciale rondleidingen georganiseerd en kunt de nieuwe Greyline als een van de eerste bezichtigen.

Schijf u nu nog in voor een van deze speciale Nieuwe Kip Greyline Introductie dagen en beleef dit bijzondere moment met ons in Hoogeveen.

Bekijk hier enkele beelden van de gezelligheid op onze drukbezochte beursstand in Utrecht.

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op Facebook.

Laat een reactie achter