Kip Shelter huren

Een Kip Shelter huren voor een weekend, een week of langer

De Kip Shelter huren? Bij het Service Center van Kip Caravan in Hoogeveen heeft u de mogelijk om een Kip Shelter te huren. Deze kleine caravan is zeer multifunctioneel en maakt van uw vakantie echt een avontuur. Huren is mogelijk per weekend, per week of zelfs langer. In onze Flagship Store in Hoogeveen heeft u de mogelijkheid om deze caravan te komen bekijken, onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag. De Kip Shelter is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een sportpakket te huren. Deze sportpakketten zijn speciaal samengesteld voor reizigers die een motor, fiets of surfplank mee willen nemen op vakantie (deze attributen kunnen worden vervoerd in de caravan). De prijzen voor de verhuur van deze kleine caravan vindt u in het onderstaande schema. In het hoogseizoen is de Shelter enkel voor een periode van twee aanééngesloten weken mogelijk.

Shelter Slaapplaatsen Huurprijs voor- en naseizoen Huurprijs hoogseizoen
Per week  2 € 425 € 500
Weekend (vrijdag- maandag)  2 € 200
Optioneel huren Per dag Per week Per twee weken
‘De Waard Varioluifel’ € 10 € 45 € 90
‘De Waard Bosuiltent’ € 20 € 90  € 180
  • Huurt u de Shelter drie weken, dan betaald u voor ‘De Waard Varioluifel’ of ‘De Waard Bosuiltent’ de huur van twee weken.

Volledig uitgerust

De Kip Shelter is de ideale kampeeroplossing voor 1 of 2 personen. De kampeerbeleving van een tent met het comfort van een kleine caravan. De Shelter is te huur vanaf een weekend, met of zonder sportpakketten. De buitenkeuken zit er altijd standaard bij (met uitzondering van de  Shelter Basic). Daarnaast is de Shelter in de verhuur standaard voorzien van een Tempo 100 keuring en gaskeuring. De huur van de Shelter is inclusief: gasfles, watertank, elektriciteitssnoer, verloopstekker, disselslot, plankjes voor onder de uitdraaisteunen en het servicepakket (reservewiel onder het chassis, kriksteun, krik, wielkeggen).
Optioneel kunt u ‘De Waard Varioluifel’ of ‘De Waard Bosuiltent’ huren. Wilt u graag uw fietsen of motor meenemen? Wij bieden optioneel het fiets- en motorpakket aan (prijs op aanvraag).
Borg en eigen risico bedraagt €750,- per Kip Shelter per gebeurtenis.

Voor informatie en reserveringen kunt u contact openemen met ons Kip Service Center op telefoonnummer  0528-288821 of stuur een mail naar verhuur@kipcaravans.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard kunt u bij Kip Caravan de Shelter ook kopen. Het model is geheel zelf naar eigen wens samen te stellen. Meer informatie vindt u op de website van Kip Shelter.

Wat krijgt u mee en wat neemt u mee

Bij het huren van een Shelter krijgt u altijd de Shelter Plus mee. Deze kleine huurcaravan is standaard compleet uitgerust met alles dat u nodig heeft (in verband met hygiëne verzoeken wij u zelf beddengoed en keukengerei mee te nemen) Daarbij is een kleine emmer voor de buitenkeuken afvoer altijd handig.

Verzekering

Wij adviseren u om voor onvoorziene omstandigheden een annuleringsverzekering af te sluiten, en tevens uw reisverzekering te checken of deze inclusief repatriëring is (voertuig terug brengen vanuit buitenland naar Nederland).

Kleine caravan huren, kip caravan, kip shelter, caravan huren, kip shelter huren