Kip Vision – Familie Grijpink – In 3 jaar 18.000 kilometer

Geplaatst op

Wall of Fame

Vroeger als gezin hebben we zeker gekampeerd, maar dat was nog met onze kinderen.
Inmiddels zijn ze uit huis, getrouwd en mijn vrouw en ik bezochten door de tijd heen verscheidene landen ( USA, IJsland, Zuid-Afrika, Schotland ) dat deden we altijd zelfstandig via hotels of Bed en Breakfast. Het nadeel hiervan is dat je op een of andere wijze altijd bij anderen te gast bent.

We kwamen op een punt, wat nu.
Totdat mijn vrouw zei:’Laten we een caravan kopen”.
Beiden waren we reeds de 65 flink gepasseerd maar toch waren we al snel enthousiast.
Na aanvankelijk eerst een Kip Vision gehuurd te hebben kwamen we al snel tot de conclusie ‘Dit is echt een caravan voor ons’.
Relatief licht van gewicht, snel aan te koppelen en makkelijk rijdbaar voor onderweg, kortom een echte reiscaravan.
We lieten een fietsenrek zowel voor- als achterop monteren en hadden zo de mogelijkheid op de camping aangekomen een wandeling te maken of te gaan fietsen of met de auto een tochtje te maken ( dit laatste is een groot voordeel ten opzichte van een camper ). Opvallend is dat wij tijdens de reizen veel complimenten krijgen over de compactheid en de lieflijkheid van ons onderkomen ( oa van een hele groep Chinezen, zie foto ).

De Kip Vision 41 ETD hebben we 3 jaar geleden nieuw aangeschaft en we hebben inmiddels zo’n 18 duizend kilometer ermee gereisd.
Onderstaand vind u een kleine foto serie waarbij wij reeds verscheidene landen bezochten o.a. Frankrijk, Spanje maar ook Duitsland, Zweden en Noorwegen ( midzomernacht en het land van de prachtige watervallen ).
De afgelopen maand waren we in Spanje en hebben het land in al zijn uithoeken bezocht.
De caravan geeft je alle vrijheid, je hebt je huis altijd bij je en je geniet van alle plaatsen en uiteindelijk van alle comfort.

Met vriendelijke groet,

Jeannette en Jan Grijpink

 

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op Facebook.

Laat een reactie achter