Kip Greyline, superieur kamperen

De nieuwe Kip Greyline staat voor genieten zoals een vakantie bedoeld is. Het exterieur en interieur zijn stijlvol als functioneel volmaakt, de rijeigenschappen zijn een waar genot en het ingebouwde Smart Energy System voorziet de caravan van het laatste technische gebruiksgemak. Neem een reis langs de uitgelichte aspecten van de nieuwe Kip Greyline en ontdek het voor uzelf.

Kip Greyline Tourcaravan Highlights

Totale lengte

673 cm

Totale breedte

231 cm

Totale hoogte

259 cm

Ledig gewicht

1220 kg

Laadvermogen

280 kg*
*Te verhogen naar 410 kg

Exterieur

De kenmerkende outdoor kleuren van de Kip modellen, zijn volledig doorgevoerd op de nieuwe Kip Greyline. U kunt kiezen voor de unieke kleuren Polar Blue en Safari Bruin.
Verder zorgen de voor- en zijskirts voor een complete afwerking die uw caravan een mooie uitstraling geeft.

Greyline Exterieurmogelijkheden

Greyline weersbestendigheid

Door weer en wind. Zowel de voor- en achterwand als de disselbak kleppen zijn vervaardigd uit polyester. Dit materiaal is zorgvuldig uitgekozen om haar resistentie en duurzaamheid. Deze eigenschappen maken de Greyline bestendig tegen de zwaarste weersomstandigheden terwijl de waarde jarenlang behouden blijft.

Een andere unieke eigenschap van de Greyline is het ‘zwevende’ dak, waardoor u binnen in de caravan nauwelijks last heeft van het geluid van regen of hagel.

Greyline zonsondergang

Interieur

Keuken

Alle middelen om volwaardig te kunnen koken zijn in de nieuwe Greyline voltallig aanwezig. Met het riante aanrechtblad, een driepits-gastoestel en een groot assortiment aan bergruimte ontbreekt het aan niets. Wanneer het etenstijd is kan er met z’n vieren comfortabel aangeschoven worden en blijft er voldoende plaats over voor eventuele garnering.

Greyline keuken

Greyline zitgedeelte

Zitgedeelte

Languit ontspannen. Door de indeling van de bank en het gebruik van smaakvolle bekleding is de sfeer niet anders te omschrijven dan gezellig en knus. Diverse volledig greeploze kastjes bieden volop bergruimte. Handig gepositioneerde stopcontacten zorgen voor ononderbroken gebruik van uw tablet of e-reader. Daarnaast bieden de onder elke hoek verstelbare LED lampen de mogelijkheid om tot in de late uurtjes door te lezen.

Sanitaire ruimte

De sanitaire ruimte is met scherpzinnigheid geconstrueerd waarbij elke centimeter zorgvuldig is toegekend. Afgewerkte rondingen springen ook hier direct in het oog, waarbij de komvormige wasbak het oogstrelende middelpunt vormt. Plek voor toiletartikelen is er in overvloed, waarbij kastjes en lades alles netjes opbergen.

Greyline sanitaire ruimte

Greyline slaapgedeelte

Slaapgedeelte

Kleding kunt u opbergen in de vele kasten en lades. Eenmaal in bed gestapt is door de luxe matrassen een heerlijke nachtrust zo goed als gegarandeerd. Hoge kwaliteit materialen bieden optimale ondersteuning tijdens het slapen.

Indelingen

Maatwerk tot een hoger niveau getild. De “vrije” ruimte biedt de mogelijkheid om het slaapgedeelte van de caravan zelf in te delen, zodat het volledig aansluit op uw wensen. U kunt kiezen uit een V-Bed of twee enkele bedden. Daarbij is de dinette om te zetten naar een riant tweepersoonsbed.

Indeling vrije ruimte

Energy System

Overzicht en controle. Als centraal punt in uw Greyline zorgt het energiesysteem dat essentiële informatie vereenvoudigd wordt. Inzage in het stroomverbruik, de temperatuur en het accu-laadpercentage behoren standaard tot uw beschikking. Optioneel is er de mogelijkheid om een zonnepaneel aan het systeem te koppelen.

Perfecte rijeigenschappen

Een reis maken met de Greyline is door zijn aangename wegligging en superieure wendbaarheid een waar genot. Een verbeterd toespoor, de verlengde dissel en de geïmplementeerde schokbrekers houden de caravan in optimale balans.

De geïmplementeerde AL-KO as zorgt voor ondersteuning in bochten en bij slingerbewegingen zodat de Greyline perfect gestabiliseerd blijft. In combinatie met de stabilisatorkoppeling wordt een eenvoudige rit hierdoor omgetoverd tot een zorgeloze, ongemoeide ontdekkingsreis.

Meer informatie

Technische specificaties

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de Greyline volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren? Stel hem zelf samen en bekijk de prijzen in de Kip configurator!

Greyline