Schadeherstel van alle merken caravans

Bij Kip Service Center kunt u terecht voor schadeherstel aan alle merken caravans, vouwwagens en kampeerauto’s. Kip Service Center verzorgt voor u het gehele schadehersteltraject en regelt alles rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij. In de meeste gevallen betaalt u alleen het eigen risico.

Hoe zorgvuldig u ook omgaat met uw kostbare bezit, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het bekende tentstokdeukje: bij het op- of afbouwen van de voortent of luifel schiet een dakligger per ongeluk los en raakt de zijwand van uw caravan. Een klein deukje is vervolgens het resultaat. Gelukkig bent u hier doorgaans goed voor verzekerd en mag dit incident uw vakantiepret niet bederven. Het enige wat u hoeft te doen is de schade melden bij uw verzekeringsmaatschappij en Kip Service Center verzorgt vervolgens het volledige hersteltraject.

Of het nu gaat om een klein tentstokdeukje of het volledig vervangen van de zijbeplating, uw Kip Caravan is bij Kip Service aan het juiste adres. Ook als u geen Kip Caravan heeft bent u met uw caravan of kampeerauto van harte welkom bij het Kip Service Center. Onze professionals nemen uw zorgen uit handen zodat u alvast met plezier kunt uitkijken naar uw volgende vakantiebestemming. Onze experts bezitten de meest actuele kennis en werken met de nieuwste gereedschappen om uw caravan zo goed mogelijk te herstellen.

Ook voor het onderhoud van uw Kip Caravan of vouwwagen, caravan en kampeerauto van een ander merk kunt u bij het Kip Service Center terecht. Maak daarom vandaag nog een afspraak en verzeker uzelf van de beste voorbereiding op uw kampeervakantie. U kunt ons bellen op 0528-288 888, kom langs in onze Flag Store of stuur een mail naar service@kipcaravans.nl

schadeherstel aan uw caravan, kip caravan schadeherstel, schade caravan camper

Wist u dat u uw caravan ook bij Kip Caravan kunt laten stallen? Kip Caravan biedt ruimte aan alle merken caravans, campers, vouwwagen en zelfs oldtimers en boten. Onze caravanstalling is volledig overdekt, heeft een betonnen vloer en is geheel beveiligd. Meer informatie vindt u hier.