Inruil of verkoop? Via de bemiddeling van Kip Caravan laten wij uw caravan van eigenaar wisselen.

Het principe is simpel en uiterst succesvol:
U heeft een te verkopen Kip caravan, wij hebben de potentiële klanten.

HOE WERKT HET: VERKOOP VIA KIP CARAVAN?

Voor traject:
U geeft ons opdracht om uw caravan via onze bemiddeling te koop aan te bieden. Wij nemen voor u het gehele verkooptraject voor onze rekening. Dit doen wij vol overgave met als doel de caravan voor u te verkopen.

De prijs:
De verkoopprijs wordt in overleg met u bepaald. De uiteindelijke verkoopprijs is marktconform. Wij werken niet met percentages maar met een van te voren afgesproken fee bedrag van circa € 2000,- (het is altijd maatwerk en wordt met u afgestemd).

 

Verkoopwijze:
Uw caravan gaan wij fysiek te koop aanbieden in onze vestiging te Hoogeveen. Daarnaast zullen wij uw caravan op alle mogelijke manieren gaan promoten. U moet denken aan door ons betaalde advertenties online, in vakbladen en aan de klanten die in ons bestand staan. Daarbij zullen ook onze Kip verkoop medewerkers uw caravan in hun klant gesprekken meenemen.

 

Voordelen voor koper en verkoper:
De grote voordelen voor u zijn dat uw caravan wordt aangeboden met extra klant zekerheden: – Kip Caravan kan de gehele verkoop voor u verzorgen. – Met onze goede naam en service zijn wij voor kopers een meer dan een vertrouwd aankoopadres. – Uw caravan wordt meegenomen in de landelijke Kip Caravan marketing campagnes.- Uw caravan kan worden aangeboden inclusief Kip BOVAG- garantie. Een grote zekerheid voor de koper! Na de verkoop ronden wij de administratie voor u af en krijgt u de afgesproken prijs op uw bankrekening overgemaakt.

 

INTERESSE IN VERKOOPBEMIDDELING?
Met de verkoop van uw Kip caravan bent u bij ons in goede handen. Met onze inzet, deskundigheid en reclamecampagnes kan het niet anders dan dat wij van uw verkoop een succes maken.
Vul geheel vrijblijvend onderstaand in en wij nemen contact om de specifieke verkoop bemiddeling mogelijkheden met u te bespreken: