Vier 90 jaar Kip met ons!

31 mei 2024

We nodigen je uit voor een dag vol beleving, ambacht en avontuur! Neem een kijkje achter de schermen in onze fabriek, laat je inspireren door aanwezige merken of ga met een vogelvlucht langs 90 jaar Kip in ons museum.

image

Kip viert feest

We bestaan 90 jaar en dat is een feestje waard! Hiervoor nodigen wij alle Kip-bezitters en -liefhebbers uit op 31 mei. Wat je van deze dag kan verwachten:

  • Rondleidingen in de fabriek, een uniek kijkje achter de schermen naar de ambacht in onze fabriek.
  • Verschillende merken om je kampeerbeleving naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan De Waard, Rebel Outdoor, Moai boards, Sama koffie experts, Rustiek Kamperen, Schutrups schoenen en Volvo.
  • Zelf het avontuur beleven dat Kip in de afgelopen 90 jaar heeft meegemaakt.
  • Een samenkomen van Kip bezitters om ervaringen, tips en tricks met elkaar te delen.
  • Tot slot ontvangen alle gasten een unieke Kip goodiebag.

We horen graag of je er bij bent via het formulier onderaan de pagina. Vanwege veiligheidsvoorschriften kunnen we maar met beperkte groepen in de fabriek rondlopen, in het formulier kan je aangeven in welk tijdsvak je aan een rondleiding zou willen deelnemen.

Aangezien het terrein een fabrieksomgeving is, kan in verband met veiligheid de viervoeter helaas niet mee.

image
Off-grid kamperen met de Kompakt

Overnachten in de buurt

Omdat het feest natuurlijk pas compleet is als je ook gekampeerd hebt, bieden we een gratis overnachting op geselecteerde campings in de buurt aan. Geef bij je boeking de code door en krijg de overnachting van 31 mei op 1 juni gratis!

De geselecteerde campings zijn:

Je boekt direct bij de camping zelf en bepaalt zo ook zelf hoeveel nachten je wil verblijven. De overnachting van 31 mei op 1 juni wordt door ons vergoed.

Overige informatie

Locatie

Kip Store, fabriek en museum

A.G. Bellstraat 4, Hoogeveen

Tijden

Het evenement loopt van 9:00 tot 18:00.
Aanmelden verplicht, inschrijvingen zijn vol.