Haal meer uit je Shelter met deze accessoires

Onze caravans zijn standaard goed uitgerust om mee op pad te kunnen. Daarnaast bieden we nog tal van opties en accessoires aan om de kampeerbeleving helemaal op jouw persoonlijke wensen af te stemmen.

In dit artikel bespreken we vijf populaire accessoires voor de Shelter die het kampeer-avontuur nog completer, leuker en handiger maken!

1. Het verplaatsbare toilet(je) bewaar je volledig uit zicht


De Thetford Porta Potti 335 past perfect in de Shelter

Het mobiel toilet is uitermate geschikt voor de Shelter en past precies in de rechter kast naast de ingang. We zien steeds meer kampeerders kennis maken met het gemak van een mobiel toilet. Dat is niet zonder reden. De Porta Potti heeft namelijk een handig spoelsysteem en een indicator geeft aan wanneer de geurvrije opslag vol is.

Door de ronde vormen is het toilet eenvoudig te reinigen. Ook de ingebouwde opslagtank is eenvoudig te legen. Het toilet wordt door het gebruik van milieuvriendelijke spoelmiddelen (zoals Thetford Aqua Green) ook steeds groener.


2. Met de buitenkeuken verlenger vergroot je je kook- en leefruimte


De buitenkeuken verlenger is een koppelstuk om de buitenkeuken nog ruimtelijker te maken

Speciaal voor de buitenkeuken van de Shelter is een krasvaste keukenverlenger ontworpen. De verlenger vergroot niet alleen de buitenkeuken, de diagonale hoek zorgt ook voor meer zitruimte onder de luifel.

De keukenverlenger heeft een extra opbergvak en de nummerplaat wordt beschermd met een rubberen stootbescherming. Deze robuuste buitenkeuken verlenger sluit je eenvoudig aan tussen de Shelter en de buitenkeuken zonder aanpassing van de gasslang of afvoer.

Bij koken onder de luifel met de buitenkeuken verlenger, kook je dichter bij het tentdoek. Bescherm je luifel daarom met een spatplaat, of open de luifel aan de keukenzijde.


3. Altijd een USB aansluiting in de buurt


De USB aansluiting kan net als de verlichting overal in de lichtrail geplaatst worden

Meer dan alleen verlichting in je Shelter lichtrail? De USB connector past ook in de lichtrail. Hiermee zorg je voor een USB aansluiting precies waar je het nodig hebt.

Zo laad je eenvoudig een telefoon, tablet of ander apparaat op. De USB Lader werkt op het 12V circuit en heeft een output van 5V / 2A.


4. Van bed-einde naar zit met tafel


Met de opzettafel heb je het beste van twee werelden: een fijne zit en het bed kan opgemaakt blijven

Niet het hele bed hoeven ombouwen om aan tafel te kunnen zitten, dat is mogelijk met het extra tafelblad. Dankzij het verhoogd tafelblad beschik je over een handige (en draaibare) tafel. De tafel plaats je na gebruik weer eenvoudig terug als onderdeel van het bed.

De optie is ook in bestaande Shelters in te bouwen, bij modellen van vóór juni 2016 moet wel de grote tafel worden vervangen door de nieuwe variant om van het extra tafelblad gebruik te kunnen maken.


5. Je (e-)bike voorop de Shelter meenemen


De Thule Superb fietsendrager klap je eenvoudig weg om bij de disselbak te kunnen

Bij de Shelter kan je eenvoudig de fietsen binnen in de caravan meenemen. Echter, als je vaak verplaatst kan het gemakkelijker zijn om de fietsen voorop de Shelter mee te nemen. Wat wij hiervoor dan als beste optie adviseren is de Thule Superb.

Deze fietsendrager zorgt er voor dat de fiets(en) goed vast zitten en is erg makkelijk te beladen. De Superb kan bovendien met fietsen en al naar voren gekanteld worden om onderweg bij de disselbak te komen.

De drager is ook geschikt voor het toenemend aantal (elektrische) fietsen met een brede band. De fietsdrager is belastbaar tot 60 kilo en is hiermee geschikt voor 2 (elektrische) fietsen. Daarbij zijn de wielhouders verstelbaar en hebben beide fietsklemmen een slot. Met de Thule Superb staan de fietsen onderweg stabiel en veilig. Als kers op de taart is deze fietsendrager voor de Shelter in twee kleuren beschikbaar: aluminium of zwart.


Stel je eigen Shelter samen

Krijg je hiervan ook zin om met een Kip op avontuur te gaan? Met onze configurator stel je jouw ideale Shelter samen. Kies je eigen kleur, opties en een (of meerdere) van bovenstaande accessoires!

Stel je eigen Shelter samen!