Kip Kampeerwagen huren

Wilt u een caravan voor een periode uitproberen of met een huurcaravan op vakantie? Bij de Kip Flagship Store in Hoogeveen kunt u nu verschillende caravans huren. De laatste en modernste Kip modellen zijn beschikbaar voor verhuur. Een caravan huren is mogelijk zolang de voorraad strekt en u huurt een Kip Caravan al vanaf €425 per week. In het hoogseizoen hanteren wij een minimale huurperiode van twee weken. U kunt bij ons van te voren komen kijken welke caravan het meest voor u geschikt is, onze Flagship Store is zes dagen per week geopend. In deze showroom staan zowel onze nieuwe modellen als oude modellen. Wij nodigen u graag uit om te komen kijken en de koffie staat klaar.

 Alle verhuur modellen:

  Type Kip Caravan Slaap- plaatsen Voor- en na seizoen (per week) Hoog- seizoen (per week*)
Kip Shelter* 2 € 425 € 500
Kip Kompakt 2 + 1 € 475 € 550
Kip Vision 3 € 500 € 575

* In het hoogseizoen hanteren wij een minimale huurperiode van twee weken
*De Shelter is zowel voor een weekend als voor een hele week te huur en de huurprijs start al bij €200 per weekend (niet in het hoogseizoen).
*Huisdieren: In overleg is uw trouwe viervoeter van harte welkom om u te vergezellen op vakantie
(een hond mee is € 10,- per dag).*
*(vraag naar de voorwaarden)

Volledig uitgerust

Een caravan huren bij Kip Caravan is erg gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat u op reis gaat met een volledig uitgeruste caravan. Al onze caravans in de verhuur zijn standaard voorzien van een tempo 100 keuring en een gaskeuring. In verband met hygiëne verzoeken wij u zelf beddengoed en keukengerei mee te nemen.

De huur van de caravan is inclusief:

+ Gasfles
+ Watertank
+ Elektriciteitssnoer
+ Autospiegels (voor de Kip Vision)
+ Disselslot.

Borg en eigen risico: € 750,- per caravan per gebeurtenis. Wilt u een caravan huren met extra opties? Wij hebben de volgende opties beschikbaar:

Opties  Week verhuur Weekend verhuur
Luifel € 45,-* € 20,-
Bosuil tent € 90,-* € 45,-
Fietsrek voorop € 35,-* € 20,-

* Huurt u een caravan 3 weken? Dan betaalt u slechts 2 weken voor de opties!

Verzekering:
Wij adviseren u om voor onvoorziene omstandigheden een annuleringsverzekering af te sluiten, en tevens uw reisverzekering te checken of deze inclusief repatriëring is (voertuig terug brengen vanuit buitenland naar Nederland).

 

Hoogseizoen:
* Minimale huurperiode in het hoogseizoen (juli en augustus), 2 weken aaneengesloten.
Vrijdag na 14.00 uur kunt u de Caravan ophalen, vrijdag voor 11.00 uur kunt u deze terugbrengen. In overleg kunnen wij dit eventueel aanpassen. De helft van de totale huursom dient u bij reservering van de caravan te voldoen. De andere helft dient u minimaal twee weken voor aanvang van de huurperiode te voldoen.

 

Laagseizoen:
* Weekendhuur alleen mogelijk in laagseizoen
Vrijdag na 14.00 uur kunt u de Caravan ophalen, maandag voor 11.00 uur kunt u deze terugbrengen. In overleg kunnen wij dit eventueel aanpassen. De helft van de totale huursom dient u bij reservering van de caravan te voldoen. De andere helft dient u minimaal twee weken voor aanvang van de huurperiode te voldoen.

 

Voor informatie en reserveren; belt u met de afdeling verhuur: 0528-288881 of mail ons: info@kipcaravans.nl Belt u ons, dan spreken wij het met u door.

Huuraanvraag