Kip Caravan huren

Wilt u een caravan voor een periode uitproberen of met een huurcaravan op vakantie? Bij de Kip Flagship Store in Hoogeveen kunt u nu verschillende caravans huren. De laatste en modernste Kip modellen zijn beschikbaar voor verhuur. Een caravan huren is mogelijk zolang de voorraad strekt en u huurt een Kip Caravan al vanaf €425 per week. In het hoogseizoen hanteren wij een minimale huurperiode van twee weken. U kunt bij ons van te voren komen kijken welke caravan het meest voor u geschikt is, onze Flagship Store is zes dagen per week geopend. In deze showroom staan zowel onze nieuwe modellen als oude modellen. Wij nodigen u graag uit om te komen kijken en de koffie staat klaar.

 Hefdak- en Tourcaravans

Onderstaand schema geeft weer welke hefdak- en tourcaravans wij verhuren. Naast deze modellen is de kleine caravan ‘Kip Shelter’ beschikbaar voor verhuur. De Shelter is zowel voor een weekend als voor een hele week te huur en de huurprijs start al bij €200 per weekend (niet in het hoogseizoen).

 Type Kip Caravan Slaap- plaatsen Huurprijs voor- en na seizoen (per week) Huurprijs hoog- seizoen (per week*)
Kip Shelter 2 € 425 € 500
Kip Kompakt 2 + 1 € 475 € 550
Kip Vision 3 € 500 € 575

* In het hoogseizoen hanteren wij een minimale huurperiode van twee weken

Volledig uitgerust

Een caravan huren bij Kip Caravan is erg gemakkelijk. Wij zorgen ervoor dat u op reis gaat met een volledig uitgeruste caravan. Al onze caravans in de verhuur zijn standaard voorzien van een tempo 100 keuring en een gaskeuring. In verband met hygiëne verzoeken wij u zelf beddengoed en keukengerei mee te nemen.

De huur van de caravan is inclusief:

Gasfles
Watertank
Elektriciteitssnoer
Autospiegels (voor de Kip Vision)
Disselslot.

Borg en eigen risico: € 750,- per caravan per gebeurtenis. Wilt u een caravan huren met extra opties? Wij hebben de volgende opties beschikbaar:

Week verhuur Weekend verhuur
Luifel € 45,-* € 20,-
Bosuil tent € 90,-* € 45,-
Fietsrek voorop € 35,-* € 20,-

* Huurt u een caravan 3 weken? Dan betaalt u slechts 2 weken voor de opties!

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of reserveren via: 0528-288881 of vul het onderstaande formulier in.

Verzekering

Wij adviseren u om voor onvoorziene omstandigheden een annuleringsverzekering af te sluiten, en tevens uw reisverzekering te checken of deze inclusief repatriëring is (voertuig terug brengen vanuit buitenland naar Nederland).

Huuraanvraag