Kip Service center, kip schadeherstel, kip caravan onderhoud

Het Kip Service Center

Van vouwwagen en caravan tot camper, bij ons bent u altijd aan het juiste adres als het gaat om schadeherstel en onderhoud. Bij het Kip Service Center, in Hoogeveen, kunt u terecht voor onderhoud en schadeherstel aan alle merken caravans, campers en kampeerauto’s. In dit Service Center beschikken wij over de modernste apparatuur. Naast drie hefbruggen en een remmentestbank voor caravans is het Kip Service Center tevens uitgerust met een vier tons kolomhefbrug voor kampeerauto’s. Onze professionals in het Kip Service Center beschikken over de meest actuele kennis en het modernste gereedschappen. Kortom, uw reisgenoot is bij ons in goede handen!

Adres:

A.G. Bellstraat 4
7903 AD Hoogeveen

Neem voor vragen over service en onderhoud contact op met:
0528 288 821

Download de routebeschrijving vanuit Groningen
Download de routebeschrijving vanuit Zwolle

Voor onze veiligheid accepteren wij vanaf heden enkel ‘pin’ als betaalmiddel. U kunt ook vooraf uw factuur per bank voldoen.

Graag tot ziens bij Kip Service!

Onze service partners

Bij onze service partners kunt u terecht voor advies, service, onderhoud en garantie. De service partners bezitten over een uitgebreide werkplaats voor onderhoud, reparatie en schadeherstelwerkzaamheden. Kip Caravan hecht grote waarde aan haar relatie met deze partners en zorgt voor training, educatie en ondersteuning vanuit onze fabriek in Hoogeveen.

Voor een detailoverzicht van onze partners verwijzen we u graag naar onze service partner info pagina