Nieuwe caravan kopen

Nieuwe caravan kopen

Nieuwe caravan kopen bij Kip Caravan

Een nieuwe caravan kopen? Een nieuwe caravan kopen is een beslissing die u niet zomaar maakt. Kip Caravan biedt u de volgende mogelijkheden:

Kip produceert meerdere modellen waardoor het maken van een keuze soms erg lastig kan zijn. Het is verstandig om u van te voren zo goed mogelijk te laten adviseren welke caravan voor u het meest geschikt is. De Flag Store in Hoogeveen is hier de geschikte locatie voor. In het verlengde van de enige caravan fabriek van Nederland bevindt zich de showroom van Kip Caravan. In deze showroom, de Flag Store genoemd, vindt u vele verschillende modellen caravans die Kip Caravan produceert. In de Flag Store wordt u altijd geholpen door één van onze experts of adviseurs die u zo goed mogelijk helpt bij het maken van een juist keuze als u een nieuwe caravan aan wil schaffen.

Bij Kip Caravan heeft u mogelijkheid om een caravan eerst uit te proberen voordat u overstapt op een permanente aanschaf, wij verhuren al onze nieuwe caravan modellen. U kunt bij ons al een caravan huren vanaf één weekend.
Een caravan van Hollandse bodem, dat is een Kip caravan. Kip Caravan is in het bezit van de enige caravan fabriek in Nederland, al sinds 1961. Met meer dan 80 jaar ervaring produceert Kip Caravan hoge kwaliteit caravans, dat blijkt wel uit het feit dat 70% van de caravans die onze fabriek ooit heeft verlaten op dit moment nog steeds in gebruik is! Bij aanschaf van een caravan krijgt u standaard twee jaar garantie op onze producten en zelfs zes jaar garantie tegen vochtinfiltratie. Meer weten over de voordelen van een Kip Caravan? Wij hebben tien plussen voor u op een rijtje gezet.

Meer weten over Kip Caravan? Neem contact op via het contactformulier, bel ons op 0528-288888 of bezoek ons in de Flag Store te Hoogeveen (van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur).