Roadtrip door Europa met de Vision Outback Concept

Kip Roadtrip

Stoere ‘offroad-uitstraling’, unieke binnen/buiten beleving met een grote openslaande achterklep, uitschuifbare buitenkeuken, buitendouche, speciale buitentafel en een comfortabel vast bed. Zo maar even een greep uit de kenmerkende features van de Vision Outback. Omdat we jullie graag meenemen in de ontwikkeling van dit nieuwe model, hebben we twee kampeerders voor langere tijd op pad gestuurd met het eerste prototype onder de vlag van het Kip Roadtrip-team.

image

De reis

Van de warme gebieden in de zuidelijk gelegen landen tot de rauwe natuur in Scandinavië, het prototype zal aan alle elementen, seizoenen en situaties blootgesteld worden. Hiermee kunnen wij de puntjes op de i zetten om de uiteindelijke caravan te ontwikkelen, maar belangrijker nog: het Kip Roadtrip-team gaat jullie een unieke inkijk geven in hun kampeerbelevingen. Denk hierbij aan handige tips om je eigen route door Europa samen te stellen, maar ook de handigheidjes en trucs om je Kip caravan optimaal te benutten.

Sophie (29) en Roderick (30), in het dagelijks leven allebei ondernemer, gaan een half jaar lang de Vision Offroad Concept op de proef stellen met een reis langs alle uithoeken van Europa. Gedurende deze reis nemen ze ons zoveel mogelijk mee aan de hand van blogs, foto’s en video’s op de sociale media kanalen van Kip.

Ze beginnen in het oosten van Europa, vervolgens trekken ze in de zomer naar Scandinavië om uiteindelijk af te sluiten in Polen.

"Fun fact: we zijn totale kampeer-beginners, waardoor we met een frisse blik naar deze concept-caravan kunnen kijken."

— Sophie en Roderick
image

Volg ze 'live'

Op deze pagina vind je altijd het meest recente overzicht van alle artikelen in de serie, net als op de officiële social media kanalen van Kip. Mocht je nog eerder willen weten hoe het gaat met het Roadtrip-team, volg dan de Kip Roadtrip instagram.