Garantie

Kompakt Portugal

Garantievoorwaarden

Fabrieksgarantie (max. 2 jaar)

Kip geeft twee jaar algemene garantie op onderstel, opbouw, meubels, elektra, m.u.v. apparatuur van Truma, Dometic, Thetford en overige toeleveranciers. Hierop zijn de garantiebepalingen van de betreffende fabrikant van toepassing.

Vochtgarantie (standaard max. 2 jaar, uit te breiden naar 4 jaar)

Kip Caravan B.V. zal, indien aan de inspectieverplichtingen wordt voldaan, standaard gedurende een periode van max. 2 jaar (24 maanden) garantie geven op de waterdichtheid van de opbouw. Deze garantie is met 2 jaar uit te breiden naar totaal 4 jaar (48 maanden) na registratie bij Kip Caravan B.V., mits de registratie binnen 30 dagen na aankoop wordt voltooid. Alle informatie en voorwaarden voor deze uitgebreide garantie zijn te vinden op de Kip website.

Algemene bepalingen

De garantie moet geregistreerd worden binnen 30 dagen van de initiƫle aankoop bij het Kip verkooppunt om geldig te zijn. Deze registratie geldt voor zowel de fabrieksgarantie als de standaard carrosserie garantie (2 jaar). De garantie is alleen geldig als het onderhoudsschema wordt gevolgd:

  • de Kip caravan ingaande op de datum van aflevering (feitelijke datum van aflevering conform de factuurdatum en zoals vermeld op het garantiebewijs) elke 12 maanden bij een erkende Kip service partner of het Kip Service Center een door Kip Caravan B.V. voorgeschreven controle-inspectie heeft gehad;
  • de bij de hierboven genoemde inspectiebeurten behorende coupons, volledig ingevuld en door de Kip service partner afgestempeld, binnen 30 dagen na het verrichten van de beurt, door Kip Caravan B.V. zijn ontvangen.

Uitbreiden vochtgarantie

Binnen 30 dagen na uitleverdatum kan je met onderstaand formulier de vochtgarantie uitbreiden van 2 jaar naar 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als beschreven in de garantievoorwaarden

Registreren voor uitgebreide vochtgarantie

Dit 5-cijferige nummer staat aangegeven op de offerte die je per email vanuit de Kip configurator hebt ontvangen