Kip service locaties bij u in de buurt:

Kip service Nederland:

Service Partners
Kip Caravan heeft op dit moment zowel in Nederland als in Duitsland op verschillende plekken service partners. Bij deze service partners kunt u terecht voor advies, service, onderhoud en garantie. Al onze service partners zijn speciaal geselecteerd door Kip Caravan en  beschikken over een werkplaats voor onderhoud, reparatie en schadeherstelwerkzaamheden. Kip Caravan vindt haar service partners erg belangrijk en daarom worden deze voorzien van training, educatie en ondersteuning vanuit onze fabriek in Hoogeveen.

Verkooppunten
Naast onze service partners zijn er in Nederland en in het buitenland diverse verkooppunten. Tevens zijn er in Duitsland twee verhuurpunten waar de Shelter kan worden gehuurd. In Nederland bent u van harte welkom in de Flag Store in Hoogeveen voor het huren van een caravan.

In Hoogeveen, in het verlengde van de fabriek van Kip Caravan, bevindt zich het Service Center. U kunt hier terecht voor onderhoud, reparatie, caravan stalling en schadeherstelwerkzaamheden. Naast het Service Center vindt u de Flag Store. De Flag Store is een ruime showroom waar u de nieuwste modellen kunt bezichtigen. Naast alle nieuwe modellen staan er in de Flag Store ook een groot aantal oude modellen van Kip uitgestald, zo staat er zelfs een Kip ‘Kuiken’ uit 1954. Onze adviseurs en experts staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren en u te helpen met al uw vragen. In Hoogeveen bent u aan het juiste adres om een Kip caravan aan te schaffen of te huren. U bent van harte welkom aan de A.G. Bellstraat 4 in Hoogeveen, de koffie staat voor u klaar.

Raadpleeg de onderstaande kaart en vind de dichtstbijzijnde service partner bij u in de buurt. In de legenda aan de linkerkant vindt u de betekenis van de verschillende kleuren die aangegeven worden op de kaart.