caravan-huren-verhuur-Kip

Caravan huren? Verhuur van caravans bij Kip Caravan Hoogeveen!

Bij het Service Center van Kip Caravan kunt u eenvoudig en gemakkelijk een Kip Caravan huren. De laatste en modernste Kip modellen zijn beschikbaar voor verhuur, de minimale huurperiode bedraagt één week. In het hoogseizoen is de minimale huurperiode twee weken. Wilt u een caravan huren voor een kortere periode? Onze kleine caravan, de Kip Shelter, is al te huur vanaf één weekend. U huurt bij ons al een kleine caravan vanaf €150 per weekend, voor dit bedrag ontvangt u van ons een volledig uitgeruste caravan inclusief gasfles, watertank, elektriciteitssnoer,  ‘De Waard’ luifel, disselslot en een (motor/fiets/surf-) sportpakket. Meer informatie over het huren van deze kleine caravan vindt u op de website van Kip Shelter.

De verhuur van caravans is erg populair en een ideale manier om de Kip Caravan caravans uit te proberen voordat u op een aankoop overstapt. Als u een caravan wilt huren heeft u de mogelijkheid om deze van tevoren te komen bekijken in onze showroom in Hoogeveen, de Flag Store. In onze Flag Store vindt u al onze modellen caravans die beschikbaar zijn voor verhuur. Wist u dat er in onze showroom ook vele oude modellen staan? U vindt er zelfs een Kip caravan uit 1954, de ‘Kuiken’. Een bezoek aan onze Flag Store is zeker de moeite waard, de koffie staat voor u klaar.

Wilt u een Kip Caravan uitproberen of wilt u met vakantie? Bij het Kip Service Center kan het allemaal. Wij zorgen ervoor dat u op reis gaat met een volledig uitgeruste caravan. De Kip Caravan wordt geleverd inclusief gasflessen, watertanks, elektriciteitssnoer en een voorluifel met zijwanden (spiegels voor uw auto en een disselslot fietsenrek is eventueel verkrijgbaar tegen meerprijs).

Heeft u interesse in het huren van een Kip Caravan? Vul het contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact. U kunt ons ook bellen op: 0528-288888

Onze caravans zijn beschikbaar voor verhuur zolang de voorraad strekt.