Kip kampeervakanties voor het hele gezin!

Neem het hele gezin mee op avontuur en beleef samen de vrijheid

De hefdakcaravans van Kip hebben standaard plek voor 2 volwassenen, maar wist je dat de Kompakt Travel en alle Vision modellen standaard een derde slaapplaats (voor kinderen) hebben? Op deze pagina kan je alle informatie vinden om met het hele gezin op avontuur te gaan met je Kip caravan.

Selecteer hieronder een model om te bekijken wat de opties zijn

ShelterKompaktVision

Shelter

Bij de Shelter is er een standaard tweepersoonsbed van 170 x 200 cm. Een 3e of 4e (luchtbed) slaapplaats is te creëren in de De Waard Bosuil voortent met geheel afsluitbare kuip. Bekijk hier de Bosuil voortent specificaties.

Kompakt

Bij de Kompakt is de Travel uitvoering standaard uitgerust met een achterzit, deze kan ‘s avonds worden getransformeerd naar een extra slaapplaats van 71-54 x 168 cm. Optioneel is dit uit te breiden naar twee slaapplaatsen met de stapelbed optie. Daarnaast biedt de De Waard Airtube voortent met de geheel afsluitbare kuip extra ruimte voor twee (luchtbed) slaapplaatsen.

Kompakt Travel

De Kompakt Travel heeft standaard een derde slaapplaats van 168 cm lengte en 71 cm (aan het hoofdeinde) tot 54 cm (aan het voeteneinde) breedte. Hier zou ruimte zijn voor één kind om te slapen. Tevens is de Kompakt Travel (+ stapelbed) te huur.

Kompakt Travel + stapelbed

Het stapelbed is extra uniek doordat deze te demonteren is naar de (reguliere) 2 persoons zit. Uiteraard is het stapelbed geheel passend bij het Kompakt interieur. Het stapelbed wordt geleverd inclusief comfortabele matrassen, trap, twee bedlampen en ruime opbergruimte (opbergruimte + een tweede ruimte voor een mobiel toilet).
Bestel het stapelbed bij je nieuwe Kompakt Travel of informeer naar de inbouw opties via onze contactpagina.

Kompakt + Airtube

Bij de Kompakt kan de Airtube voortent ook een uitkomst bieden voor extra slaapplaatsen. De geheel af te sluiten kuip biedt ruimte voor twee extra (luchtbed) slaapplaatsen. Lees hier meer over tenten.

Vision

Bij de Vision is de Travel standaard uitgerust met een ruime achterzit welke kan worden getransformeerd naar een bed met ruimte voor twee kinderen (114-70×170 cm). Bij de Vision Adventure is de treinzit ook om te zetten naar een bed van 77×166 cm wat een slaapplaats voor 1 kind oplevert.

Vision Travel

De achterzit van de Vision Travel kan worden omgezet naar een bed met 170 cm lengte en 114 cm (aan het hoofdeinde) tot 70 cm (aan het voeteneinde) breedte.

Vision Adventure

De treinzit van de Vision Adventure kan worden omgezet naar een bed met 166 cm lengte en 77 cm breedte.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn om de Kip caravans volledig af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren? Stel hem alvast zelf samen en bekijk de prijzen in de Kip configurator!