Kleine caravan kopen

Kleine caravan kopen

Bent u op zoek naar een kleine caravan? Een kleine caravan kopen doet u bij Kip Caravan Hoogeveen. Kip Caravan is de enige caravan fabrikant van Nederland en met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van caravans en kamperen zijn wij bij uitstek de ideale partner als u op zoek bent naar een kleine caravan.

Kip Caravan ontwikkeld en produceert al vele jaren verschillende modellen caravans en sinds kort ook een speciale kleine caravan, de Kip Shelter. Met deze kleine caravan wordt kamperen echt een avontuur. De caravan heeft 1-2 slaapplekken en kan worden uitgebreid met sportpakketten, zo neemt u gemakkelijk uw motor, fiets of surfplanken mee in de caravan. Bent u een kampeerder met een echte outdoormentaliteit en wil u graag een kleine caravan kopen? De Shelter Basic is de perfecte keus. Koken op een eigen gasbrander en afwassen in een wasteil, dat is kamperen met de Shelter Basic.

Heeft u liever wat meer luxe maar wilt u toch een kleine caravan kopen? De Shelter Basic is er ook in een luxe variant: de Shelter Plus. De Shelter Plus is volledig uitgerust en is standaard van alle gemakken voorzien. Zo heeft de caravan een keuken voor binnen en buiten gebruik, een complete gas- en waterinstallatie, een 60-liter koelkast en bijvoorbeeld vloerverwarming.

Het is bij Kip Caravan ook mogelijk om een kleine caravan te huren, zo kunt u de caravan eerst een tijd uitproberen. In onze showroom, de Flag Store, kunt u al onze modellen komen bekijken, u laten adviseren op het gebied van caravans en uiteraard bent u hier ook aan het juist adres voor het huren van een caravan of direct een kleine caravan kopen. Naast al onze nieuwe modellen zijn er ook een groot aantal oude modellen te bezichtigen, zoals een originele Kip Kuiken uit 1954. U bent van harte welkom in onze showroom en de koffie staat klaar!

Kip Shelter, kleine caravan kopen