Kleine caravan kopen

Bent u op zoek naar een kleine caravan? Een kleine caravan kopen doet u bij Kip Caravan Hoogeveen. Kip Caravan is de enige caravan fabrikant van Nederland en met meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van caravans en kamperen zijn wij bij uitstek de ideale partner als u op zoek bent naar een kleine caravan.


Kleine caravan afmetingenKip Shelter, kleine caravan kopen
Video, kleine caravan de Kip Shelter:

Diverse kleine caravan modellen

Kip Caravan ontwikkeld en produceert al vele jaren verschillende modellen caravans en sinds enkele jaren ook een speciale kleine caravan, de Kip Shelter. Met deze kleine caravan wordt kamperen echt een avontuur. De caravan heeft 2 slaapplekken en kan worden uitgebreid met sportpakketten, zo neemt u gemakkelijk uw fiets, motor of surfplanken mee in de caravan. Bent u een kampeerder met een echte outdoormentaliteit en wil u graag een kleine caravan kopen? De Kip Shelter is de perfecte keuze en combineert het echte kamperen met comfort.

De Kip Shelter is er in 3 varianten, de Shelter Basic,  Plus en Offroad. Shelter Basic is Back to basic en koken doet u graag op uw eigen gaspit! Heeft u liever wat meer luxe maar wilt u toch een kleine caravan kopen? De Shelter Basic is er ook in een luxe variant: de Shelter Plus. De Shelter Plus is volledig uitgerust en is standaard van alle gemakken voorzien. Zo heeft de caravan een keuken voor binnen en buiten gebruik, een complete gas- en waterinstallatie, een 60-liter koelkast en bijvoorbeeld vloerverwarming.

Kleine caravan kopen of huren

Het is bij Kip Caravan ook mogelijk om een kleine caravan te huren, zo kunt u de caravan eerst een tijd uitproberen. In onze showroom, de Kip Flag Store, kunt u al onze modellen komen bekijken, u laten adviseren op het gebied van caravans en uiteraard bent u hier ook aan het juist adres voor het huren van een caravan of direct een kleine caravan kopen. Naast al onze nieuwe modellen zijn er ook een groot aantal oude modellen te bezichtigen, zoals een originele Kip Kuiken uit 1954. U bent van harte welkom in onze showroom en de koffie staat klaar!

Kleine caravan kopen