Roadtrip door Europa met de Vision Offroad Concept

Stoere ‘offroad-uitstraling’, unieke binnen/buiten beleving met een grote openslaande achterklep, uitschuifbare buitenkeuken, buitendouche, speciale buitentafel en een comfortabel vast bed. Zo maar even een greep uit de kenmerkende features van de Vision Offroad Concept, een model dat nog volop in ontwikkeling is. Omdat we jullie graag meenemen in de ontwikkeling van dit nieuwe model, hebben we twee kampeerders voor langere tijd op pad gestuurd met het eerste prototype onder de vlag van het Kip Roadtrip-team.

Van de warme gebieden in de zuidelijk gelegen landen tot de rauwe natuur in Scandinavië, het prototype zal aan alle elementen, seizoenen en situaties blootgesteld worden. Hiermee kunnen wij de puntjes op de i zetten om de uiteindelijke caravan te ontwikkelen, maar belangrijker nog: het Kip Roadtrip-team gaat jullie een unieke inkijk geven in hun kampeerbelevingen. Denk hierbij aan handige tips om je eigen route door Europa samen te stellen, maar ook de handigheidjes en trucs om je Kip caravan optimaal te benutten.

Het Kip Roadtrip-team

Sophie (29) en Roderick (30), in het dagelijks leven allebei ondernemer, gaan een half jaar lang de Vision Offroad Concept op de proef stellen met een reis langs alle uithoeken van Europa. Gedurende deze reis nemen ze ons zoveel mogelijk mee aan de hand van blogs, foto’s en video’s op de sociale media kanalen van Kip.

Ze beginnen in het oosten van Europa, vervolgens trekken ze in de zomer naar Scandinavië om uiteindelijk af te sluiten in Polen.

Volg ze ‘live’

Op deze pagina vind je altijd het meest recente overzicht van alle artikelen in de serie, net als op de officiële social media kanalen van Kip. Mocht je nog eerder willen weten hoe het gaat met het Roadtrip-team, volg dan de Kip Roadtrip instagram.

 

Artikelen in deze serie

1. Op pad met de Vision Offroad Concept: wie, wat, waar?

In dit artikel leren we Sophie en Roderick beter kennen en geven ze een inkijkje in hun plan voor de roadtrip.

Lees meer »

2. Proefkamperen met de Vision Offroad Concept

Omdat het Kip Roadtrip team nog weinig kampeer-ervaring heeft en het prototype net nieuw is, gaan ze eerst ‘proefkamperen’ op een mooie camping in Drenthe.

Lees meer »

3. Voorbereiden op een 6 maanden avontuur

Als je 6 maanden op pad gaat, wil je dit wel met enige voorbereiding doen. Het Kip Roadtrip team neemt ons mee met de voorbereidingen voor hun avontuur.

Lees meer »

4. De Vision Offroad Concept uitgelicht

Het prototype van de Vision Offroad is uitgerust met veel nieuwe features! Met de ervaringen van de eerste weken heeft het Kip Roadtrip-team er een aantal uitgelicht.

Lees meer »

Reistips

Servië

Servië is nog redelijk onontdekt. Er zijn weinig toeristen, en dit maakt dat Serviërs ontzettend blij en dankbaar zijn met je komst! Lees hier onze hoogtepunten van Servië.

Lees meer »

Albanië

Albanië, een land waar off-grid kamperen is toegestaan (hoera!), maar ook een land met bijzondere en uitgestrekte natuur.

Lees meer »

Montenegro

Dit land is geweldig om per auto te ontdekken, want veel routes zijn aangeduid als “Panoramic road”. En dat is – wat ons betreft – meer dan terecht. Je kijkt je ogen uit!

Lees meer »