Kleine Caravan

Kleurenwijzer

De Kip 2021 kleurstellingen brengen je dichter bij de natuur!
Naast de traditionele lichtere kleuren kun je bij Kip kiezen uit een steeds breder kleurenpalet. Met bij alle Kip modellen nu zelfs kleuren als Polar blauw en safari bruin!

Het bouwen van een Kip caravan is handwerk en vakmanschap, het maakt iedere Kip uniek. Met de nieuwe Kip kleurstellingen maak je het gewenste model nog unieker en persoonlijker.

Polar blauw

De glanzende Polar blauwe (metallic) bovenkant wordt compleet gemaakt met een stoere zwarte onderste helft met wat meer structuur in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat je Kip er altijd avontuurlijk uitziet, ongeacht of hij net gewassen is of nog onder de modder zit van je laatste avontuur.

Zet kleur Polar blauw op model:
Shelter Kompakt Vision Greyline

Safari bruin

De Safari bruine kleur sluit naadloos aan bij alle tentdoek elementen van de Kip, wat het een zeer complete uitstraling geeft. Deze outdoor look wordt compleet gemaakt met een zwarte onderste helft met structuur in de beplating.

Zet kleur Safari bruin op model:
Shelter Kompakt Vision Greyline

Groen

Met zowel de groene bovenkant als de zwarte onderkant beiden afgewerkt met een structuur design staat je Kip overal goed. Of je nou over zandwegen hebt gereden of zojuist je Kip hebt gepoetst, hiermee straal je altijd avontuurlijkheid uit.

Zet kleur Groen op model:
Shelter Kompakt Vision

Zilver metallic

Met een volledig zilver metallic beplating ziet deze kleur er altijd elegant uit, zonder af te doen aan de avontuurlijke kenmerken van een Kip caravan.

Zet kleur Zilver metallic op model:
Shelter

Wit

Met de (creme) witte kleur krijgt de caravan een meer traditionele look dat de contouren van de caravan goed accentueert. De elementen zoals het hefdakdoek en de luifel geven het model extra avontuurlijke uitstraling op de plaats van bestemming.

Zet kleur Wit op model:
Shelter Kompakt Vision

Grijs

Bij de kleur Grijs wordt een metallic beplating met een licht verloop naar grijs gecombineerd met een structuur zwarte onderkant. Tevens wordt deze look compleet gemaakt door een subtiele rode lijn in de lijst die grijs en zwart scheidt en het geheel een sportief karakter geeft.

Zet kleur Grijs op model:
Shelter Kompakt Vision

Eigen design

Wil je helemaal een unieke uitstraling met je Kip Shelter? Kruip dan in de huid van een ontwerper en design je eigen unieke Shelter

Stel je eigen Kip caravan samen

Kies de kleur die jij mooi vindt! Stel hier je Kip samen: