Kip modellen van voor 2010

Voormalige Kip brochures:
Op deze pagina kunt u onderstaand de voormalige brochures downloaden. In de brochures vindt u praktische informatie over uw caravan maar ook alle technische specificaties zoals informatie over het chassis, het in- en exterieur, het sanitair en de afmetingen. Download hier de nieuwste Kip Brochures

Voormalige Kip handleidingen:
Een Kip Caravan bestaat uit veel onderdelen en het rijden met een caravan vereist een duidelijke handleiding. Lees de handleiding van uw caravan dus aandachtig door voordat u de caravan in gebruik neemt. Op deze pagina vindt u naast de Kip handleidingen ook handleidingen van leveranciers. Daarnaast vindt u hier ook de handleidingen van oudere Kip Caravans vanaf 1960.

Voormalige Kip omloopmaten:
Caravan modellen met een hefdak kennen geen omloopmaat, maar hebben speciaal ontwikkelde luifel en voortent modellen. Bekijk hier de luifels en tenten geschikt voor de meest recente Kip modellen.
Bekijk hier de beschikbare omloopmaten van 2010 tot 1970.

Aanvragen:
Wij kunnen bij Kip verschillende aanvragen voor u faciliteren. Het gaat hierbij om het aanvragen van een Kip: gelijkvormigheidsattest, aslastverhoging, typeplaatje, COC document, Datenblatt of Herstellersbestätigung.

Onderdelen en accessoires
Opzoek naar officiële Kip accessoires of zelf uw caravan repareren en opzoek naar onderdelen? Bij www.KampeerParts.nl bent u aan het juiste adres!

Brochures voormalige modellen: